top of page

Disznótoros vacsora

A Polgári Kör elnöksége úgy döntött, hogy az idén is megrendezi a már hagyományosnak mondható disznótoros vacsorát és erre invitálja, várja a Polgári Kör tagjait, hozzátartozóit és barátait.

A vacsora időpontja:

2018. február 16. (szombat) 17 óra

Helyszíne: a Seybold-Garab pince (Péter-Pál u. 39.).

A vacsora keretében májas és véres hurkát, kolbászt, párolt káposztát és pirított burgonyát szervírozunk, amihez fejenként 1/4 l bor (vörös, rozé, fehér kívánság szerint), vagy üdítő, ásványvíz dukál. Mindez 2.800.- Ft-ba kerül személyenként. Ezen kívül természetesen a Seybold-Garab pince által forgalmazott borok és egyéb italok a pultnál vásárolhatók.

A vacsora hangulatát egy meglepetés program is színesíteni fogja, jelesen szakszerű bemutatóval összekötött borkóstolót is szerveztünk és természetesen a hagyományos harmonikaszó teremti meg a vidámság alapját, amit tombola is színesíteni fog!


Akinek sikerült felkelteni az érdeklődését, azt kérem, hogy legkésőbb február 10-én, vasárnap 20 óráig feltétlenül jelentkezzen pontos létszám megjelölésével a drvankandrs@gmail.com, vagy info@tendal.hu címen, vagy Vankó András elérhetőségén, +36 30 941 6015 mobil telefonon.


63 views0 comments

Comentários


bottom of page